El Gremi de la Construcció del Vallès és una associació empresarial creada per representar i defensar els interessos de les empreses de la construcció. Segons els arxius històrics, el gener de l'any 1914 ja es parla del "Gremio de Maestros Albañiles", essent el seu president el Sr. Pablo Sabanés i Roca. Per aquest motiu pensem que en aquesta data es pot parlar de a constitució d’aquest Gremi.

L'any 1978, quan els gremis tornen a recuperar la seva personalitat, i d'acord amb la legislació vigent, s'aproven els seus estatuts amb el nom de Gremio de Constructores de Obras de Terrassa y Comarca.
En l'any 2005, s'aprova en Assemblea General, canviar el nom i àmbit d'actuació del Gremi. El nou nom del Gremi és Gremi de la Construcció del Vallès i l'àmbit d'actuació de tot Catalunya.

És un patronal de constructors que aglutina els interessos dels seus agremiats, que actua com a representant davant dels interlocutors socials i presta directament o indirectament els serveis més avançats per fomentar la competitivitat. 

També es configura com l’entitat idònia per representar i defensa ferma dels nostres interessos, respecte per l’entorn que ens envolta, capacitat d’innovació i anticipació, voluntat de participar en el disseny del futur empresarial.


El Gremi de la Construcció és membre de la patronal catalana Cecot, essent aquest membre de Foment del Treball, i estar representada per la CEOE en l’àmbit estatal, FEPIME per l’àmbit català i per UNICE i OIE en el marc internacional. És soci del Gremi de Constructors d'obres de Barcelona i Comarques i també està vinculat directament amb Gestora de Runes.


JUNTA DIRECTIVA - 2016

President: Toni Palet

Vicepresidents: Guillermo Cabello, Juan Ruiz i Emilià Lázaro

Secretari: Juan Varo   

Tresorer: Ramon Guiu     

Tècnic: Joan Boada

Vocals: Josep Baldó, Ramon Bosch, Josep M. Roher, Carles Termes, Miquel Arnau, Jaume Jordà,   Josep Pérez,  Josep Riba,  Manuel Selfa, Josep Segura, Xavi Solsona, Joan Ruiz Coloma, Josep Lluís Rodríguez i Noel Cabello.

 

Ens podeu trobar al Carrer Sant Pau, 6 – 08221 Terrassa (Barcelona) – tel. 937361102  - fax 937366014 – mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. - www.gremiconstruccio.com

Contacta amb nosaltres

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa

Tel. 937 361 102