El Gremi de la Construcció del Vallès és una associació empresarial creada per representar i defensar els interessos de les empreses de la construcció. Segons els arxius històrics, el gener de l'any 1914 ja es parla del "Gremio de Maestros Albañiles", essent el seu president el Sr. Pablo Sabanés i Roca. Per aquest motiu pensem que en aquesta data es pot parlar de a constitució d’aquest Gremi.

L'any 1978, quan els gremis tornen a recuperar la seva personalitat, i d'acord amb la legislació vigent, s'aproven els seus estatuts amb el nom de Gremio de Constructores de Obras de Terrassa y Comarca.
En l'any 2005, s'aprova en Assemblea General, canviar el nom i àmbit d'actuació del Gremi. El nou nom del Gremi és Gremi de la Construcció del Vallès i l'àmbit d'actuació de tot Catalunya.

És un patronal de constructors que aglutina els interessos dels seus agremiats, que actua com a representant davant dels interlocutors socials i presta directament o indirectament els serveis més avançats per fomentar la competitivitat. 

També es configura com l’entitat idònia per representar i defensar els nostres interessos, respecte a l’entorn que ens envolta, capacitat d’innovació i anticipació i una gran voluntat de participar en el disseny del futur empresarial.JUNTA DIRECTIVA - 2018

President: Toni Palet

Vicepresidents: Guillermo Cabello, Joan Ruiz i Emilià Lázaro

Secretari: Josep Maria Roher  

Tresorer: Ramon Guiu     

Tècnic: Joan Boada

Vocals: Josep Baldó, Juan Varo, Carles Termes, Miquel Arnau, Jaume Jordà,  Josep Pérez,  Josep Riba,  Manuel Selfa, Josep Segura, Xavi Solsona, Joan Ruiz Coloma, Josep Lluís Rodríguez, Noel Cabello, Miquel Soto, Ramon Bosch, Xavier Yagüe i Pau Duran.

 

Ens podeu trobar al Carrer Sant Pau, 6 – 08221 Terrassa (Barcelona) – tel. 937361102  -
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. - www.gremiconstruccio.com

Contacta amb nosaltres

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa

Tel. 937 361 102