Consideracions de la Cecot al regsitre de jornada

Aquesta setmana ha entrat en vigor el registre de la jornada en totes les empreses. Una mesura polèmica que desperta molts dubtes i que entra en col·lisió amb les noves formes d’organitzar el treball.

Davant dels dubtes, alguns s’han apressat a facilitar eines de control on-line. El control de la jornada és més complex que la posada en marxa d’una determinada eina i exigeix una anàlisi acurada de les diferents situacions dels vostres treballadors i treballadores en relació a la seva jornada laboral.

Per resoldre alguns dubtes el Ministeri de Treball ha fet pública una guia per facilitar la implantació de la mesura.

Us adjuntem també aquest altre document de CEPYME que considerem de lectura imprescindible i amb el qual ens sentim identificats.

Per a autònoms amb treballadors, microempreses i petites empreses us podem facilitar el model de registre en paper i el full de càlcul d’hores que hem implantat a la Cecot. Truqueu-nos per sol·licitar-lo al telèfon d’Atenció al Soci 93 736 11 00.

I si voleu adquirir una plataforma digital per portar el registre de jornada, us aconsellem que ho feu a través de les empreses agremiades a Associació d’Empreses TIC de Catalunya, associada a la Cecot. Visiteu aquest enllaç per trobar les que millor ajustin a les vostres necessitats.

O visiteu el Club de Descomptes de la Cecot per veure les promocions que hi ha en aquests moments.

Per ampliar informació sobre aquest tema, o qualsevol dubte estem a la vostra disposició.