Oferta especial de SUA CORP | Sistema de seguretat sense fils

Com ja t’avançàvem, el Gremi de la Construcció del Vallès i l’empresa de seguretat SUA CORP han signat un acord de col·laboració per ajudar a incrementar els nivells de seguretat i protecció dels habitatges de nova promoció i dels habitatges pendents d’enderroc o reforma.

L’acord inclou ofertes excepcionals per temps limitat a tots els socis del Gremi que s’aniran publicitant en el temps. La primera oferta estarà vigent durant 60 dies, es tracta d’un sistema de seguretat sense fils, una solució senzilla i efectiva que pot contribuir a incrementar la seguretat de les vostres promocions, construccions i oferir també un valor afegit als clients finals.

Sistema de doble via de comunicació IP i GPRS, contacte magnètic, 2 unitats de detector volumètric

L’acord inclou un kit bàsic amb un panell sense fil de 64 zones HIKVISION 2 detectors PIR sense fils immunes a mascotes i un contacte magnètic sense fil. Opcionalment, s’ofereix un detector PIR sense fil amb cambra i un teclat sense fil.

La instal·lació bàsica té un cost per als socis de 100 €+IVA, proporcionant dues opcions de quota mensual i dos períodes de permanència:


• Permanència de 24 mesos amb quota mensual de manteniment, connexió a CRA i amortització d’equips de 59 €+IVA. En cas de cancel·lació anticipada, s’aplicarà un pagament únic de 500 €+IVA.


• Permanència 6 mesos amb quota mensual de manteniment, connexió a CRA i amortització d’equips de 79 €+IVA. En cas de cancel·lació anticipada, s’aplicarà un pagament únic de 500 €+IVA.
Si estàs interessat en l’oferta o tens dubtes i vols ampliar la informació amb el Gremi al tel. 937361102 o per correu electrònic a gremiconstruccio@cecot.org