El Gremi de la Construcció fa una passa més per evitar ocupacions il·legals d’habitatges

Les pautes d’actuació per evitar les ocupacions il·legals han esdevingut un mecanisme tant per millorar la seguretat i la protecció a les obres, com per evitar que les ocupacions es consolidin i que, per tant, els cossos policials puguin actuar amb celeritat i garantir que es restitueix la propietat de forma immediata.  

El Gremi de la Construcció del Vallès i l’empresa SUA CORP signen un acord de col·laboració per ajudar a evitar ocupacions il·legals d’habitatges de nova promoció i habitatges pendents d’enderroc o reforma, així com incrementar els nivells de seguretat i protecció.

L’acord contempla condicions avantatjoses per a les empreses del sector de la construcció en matèria de seguretat davant ocupacions o robatoris de material.

Amb aquest acord complimenten les recomanacions que el Gremi va posar en marxa al gener de l’any passat, amb l’assessorament dels cossos de seguretat de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra, qui recomanen que els immobles estiguin protegits amb tancaments adequats, amb alarma connectada a central o càmeres amb sensors de moviment, per tal de disposar d’una prova fefaent amb la data i hora de l’indici d’una ocupació. Si estàs interessat a conèixer els detalls de l’acord, posa’t en contacte amb el Gremi al tel. 937361102 o per correu electrònic a gremiconstruccio@cecot.org